МЕНЮ
Количка

Програма лоялен клиент

Програма лоялен клиент

SILVER CARD. При покупка на стойност 500.00лв., Вие получавате нашата глобална отстъпка от - 5%, както за настоящата покупка, така и за всяка следваща. Отстъпката се начислява автоматично към общата сума при финализиране на поръчката. Вашата SILVER CARD ще Ви бъде изпратена под формата на пластична карта при доставка на продукта. Със своята нова карта, Вие може да пазарувате онлайн, както и от всеки търговски обект на Гама Елит ЕООД в страната с - 5% отстъпка. 

GOLD CARD. При покупка на стойност 1 000.00лв., Вие получавате нашата глобална отстъпка от - 10%, както за настоящата покупка, така и за всяка следваща. Отстъпката се начислява автоматично към общата сума при финализиране на поръчката. Вашата GOLD CARD ще Ви бъде изпратена под формата на пластична карта при доставка на продукта. Със своята нова карта, Вие може да пазарувате онлайн, както и от всеки търговски обект на Гама Елит ЕООД в страната с -10% отстъпка. 

 

ВАЖНО!

Картите SILVER и GOLD не важат за продукти в промоция!
Всеки клиент на Гама Елит ЕООД, собственик на пластична карта SILVER или GOLD, може да пазарува и онлайн със своя индивидуален код, който е необходим при финализиране на поръчката
За въпроси или възникнал проблем във връзка с картите за отстъпки, моля свържете се с нас: 

1.     В работни дни от 09:00 - 17:00 часа на национален номер: 0700 2 0070 (на цената на един градски разговор)

2.     На е-mail адрес – gamaelit@abv.bg

 

Гама Елит Ви пожелава приятно пазаруване!