МЕНЮ
Количка

Консумативи

Консумативи
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 3л, означени с буква "V" от вътрешната страна на капака.В опаковка - 40 брояТорбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скр..
11.90 лв.
Без данък:11.90 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет от 40 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 3л , означени с буква "T" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават ..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет с 30 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 4.5л , означени с буква "А" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити при затваряне на к..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Производител: Brabantia
Пакет от 20броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 5л, означени с буква "B" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити пр..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 5л, означени с буква "B" от вътрешната страна на капака.В опаковка - 40 брояТорбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скр..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет с 30 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 6 л , означени с буква "B" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити при затваряне на ка..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет от 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 10л , означени с буква "R" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават с..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Производител: Brabantia
Пакет от 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 12л, означени с буква "C" от вътрешната страна на капака. Разфасовки: 20 броя и 40 броя Торбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 10-12л, означени с буква "C" от вътрешната страна на капака.В опаковка - 40 брояТорбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават ..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет с 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 10-12л , означени с буква "C" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити при затваряне на..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Производител: Brabantia
Пакет с 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Simple Human с капацитет 10-12л , означени с буква "X" от вътрешната страна на капака.Торбите за еднократна употреба на Simple Human отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. ..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Производител: Brabantia
Пакет с 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 15л, означени с буква "D" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити при затваряне на капака и ..
10.90 лв.
Без данък:10.90 лв.
Показани 1 от 12 | 40 (4 Страници)