МЕНЮ
Количка

Консумативи

Консумативи
Държач с филтър за абсорбиране на миризми с активен въглен Държач с филтър за абсорбиране на миризми с активен въглен
Доставка до 30 работни дни
Производител: Simplehuman
Характеристики:Филтърът Odorsorb съдържа активен въглен, който абсорбира и неутрализира миризмите по естесвен път.Благодарение на двустранна лента, държача се закрепва здраво за вътрешната част на капака на коша за отпадъци.Подходящ за използване в шкафове, хладилници, килери и други.Комплектът се с..
15.90 лв.
Без данък:15.90 лв.
Производител: Simplehuman
Характеристики:Държач с филтър за абсробиране на миризмиКомплектът включва : държач и 2 броя капсули, които неутрализират миризмите за 45дни, с натурални масла на растителна основа и без вредни химикали.Благодарение на залепваща лента държачът с каспулата се прикрепя лесно под капака на коша. Когато..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Производител: Simplehuman
Характеристики:Четири броя капсули, които неутрализират миризмите за 45дни, с натурални масла на растителна основа и без вредни химикали.Производител: simplehuman, САЩ..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Производител: Brabantia
Пакет от 20броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 3л, означени с буква "А" от вътрешната страна на капака.Торбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити при за..
4.49 лв. 6.90 лв.
Без данък:4.49 лв.
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 3-4 л, означени с буква "A" от вътрешната страна на капака.В опаковка - 40 брояТорбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават ..
7.74 лв. 11.90 лв.
Без данък:7.74 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет от 40 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове simplehuman с капацитет 3л , означени с буква "T" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на simplehuman отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Ос..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет с 30 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове simplehuman с капацитет 4.5л , означени с буква "А" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на simplehuman отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Производител: Brabantia
Пакет от 20броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 5л, означени с буква "B" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скрити пр..
4.49 лв. 6.90 лв.
Без данък:4.49 лв.
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 5л, означени с буква "B" от вътрешната страна на капака.В опаковка - 40 брояТорбите за еднократна употреба на Brabantia отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. Остават скр..
8.39 лв. 12.90 лв.
Без данък:8.39 лв.
Найлонови торби S за кош 6л (10 броя/биоразградими) Найлонови торби S за кош 6л (10 броя/биоразградими)
НОВО -35 %
Производител: Brabantia
Пакет торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове Brabantia с капацитет 6 л, означени с буква "S" от вътрешната страна на капака. Тези торбички за отпадъци са направени от 100% органични материали и са 100% биоразградими. Подходящи за домашно компостиране - напълно из..
5.79 лв. 8.90 лв.
Без данък:5.79 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет с 30 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове simplehuman с капацитет 6 л , означени с буква "B" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на simplehuman отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъц..
10.50 лв.
Без данък:10.50 лв.
Производител: Simplehuman
Пакет от 20 броя торби за еднократна употреба, отговарящи на кошове simplehuman с капацитет 10л , означени с буква "R" от вътрешната страна на капака. Торбите за еднократна употреба на simplehuman отговарят точно на размерите на кошовете за отпадъци на марката. О..
12.90 лв.
Без данък:12.90 лв.
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)