МЕНЮ
Количка

Консумативи и аксесоари

Консумативи и аксесоари
Производител: Peugeot
Характеристика: Поставка за мелнички от Peugeot; Подходящ за съхранение и транспортиране; Съвременен аксесоар за аранжиране на масата; Материал – неръждаема стомана/ дърво; Подходящи за мелнички на Peugeot с височина до 16см. и диаметър до 56мм.; Цвят – шоколад; Производител – Peug..
47.20 лв. 59.00 лв.
Без данък:47.20 лв.
Производител: Peugeot
Характеристика: Поставка за мелнички от Peugeot; Подходящ за съхранение и транспортиране; Съвременен аксесоар за аранжиране на масата; Материал – неръждаема стомана/акрил; Подходящи за мелнички на Peugeot с височина до 16см. и диаметър до 64мм.; Производител – Peugeot, Франция...
26.40 лв. 33.00 лв.
Без данък:26.40 лв.
Производител: Peugeot
Пълнителят се предлага с бял пипер произведен от земите на малкия остров Banka, близо до Sumatra (Индонезия), който се обслужва от пристанището на Muntok. За отглеждане на този прекрасен пипер, островът черпи вода, стичаща се от планините му: подбират се назрели зърна, които се накисват във вод..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Производител: Peugeot
От праисторически времена солта е известна с това, че се използва за консервиране на храни. Тази сол се добива от солните мини, образувани чрез изпаряване на езерата и моретата още от праисторически времена. Датираща от милион години, срокът и на годност е отличен, а вкусът и не се променя. Яркият б..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Производител: Peugeot
Пълнителят се предлага с черен пипер от Malabar, крайбрежие (югозападно от Индия) известно с производството на най-добрия пипер в света. С изключителен фин аромат, оставайки на небцето дървесни и горещи следи. Това е страхотен пипер, чудо на баланса.  Характеристика: Пълнител за м..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Производител: Peugeot
Фуния, която прави пълненето на подправки изключително лесно. Забравете разпиляването на скъпоценните плодове – просто напълнете мелничката и поръсете! Характеристика За многократна употреба; Материал – плексиглас; Цвят – черен; Диаметър – 7 см.; Височина – 3 см.; Производител – P..
7.20 лв. 9.00 лв.
Без данък:7.20 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)