МЕНЮ
Количка

Аксесоари пране

Аксесоари
Производител: Brabantia
Характеристика:Издръжливи и лекиИзработени от анодиран алуминий - позволява окачване както на сухи, така и на мокри дрехиСпециална форма - предпазва материята от разтяганеВдлъбнатини от двете страни за закачане на дрехи с презрамкиЦвят: черенРазмери В/Ш/Д: 20,6х1,1х42смПроизводител – Brabantia,..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика: Издръжливи и леки Изработени от анодиран алуминий - позволява окачване както на сухи, така и на мокри дрехи Специална форма - предпазва материята от разтягане Вдлъбнатини от двете страни за закачане на дрехи с презрамки Цвят: сив Размери В/Ш/Д: 20,6х1,1х42см Пр..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Производител: Brabantia
Аксесоар за пране, който ще Ви накара да се усмихнете!Допълнително пространство за сушене без щипки.Държача е подходящ за сушене на малки части от облеклото като чорапи, сутиени, бельо и други. Идеално пасва на простори за дрехи Brabantia HangOn и Т-образните.Производител: Brabantia, Холандия...
11.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Производител: Brabantia
Аксесоар за пране, който ще Ви накара да се усмихнете!Допълнително пространство за сушене без щипки.Държача е подходящ за сушене на малки части от облеклото като чорапи, сутиени, бельо и други. Идеално пасва на простори за дрехи Brabantia HangOn и Т-образнитеПроизводител: Brabantia, Холандия...
11.00 лв.
Без данък:11.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика:Перфектно сгънати ризи и пуловериСпестяване на място в шкафа и гардеробаВградени инструкции - отпред и отзадЦвят: зеленПроизводител: Brabantia, Холандия..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Производител: Jata
Характеристика:Предпазва материята при гладенеИдеална за гладене на материи като коприна, рипсено кадифе, велур и другиПрозрачна материяПредпазва дрехите от лъскави петна по време на гладенеРазмер: 39 х 60 смПроизводител: Jata, Испания...
7.00 лв.
Без данък:7.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика:Предпазва материята при гладенеИдеална за гладене на материи като коприна, рипсено кадифе, велур и другиПрозрачна материяПредпазва дрехите от лъскави петна по време на гладенеРазмер: 40 х 60 смПроизводител: Brabantia, Холандия..
13.00 лв.
Без данък:13.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика:Компактна подложка за гладене - лесно се сгъва и разгъваИзработена е от 6 слоя еластичен материал, идеален за парно гладенеС горен слой от памук, по който ютията се плъзга по-лекоС основа от нехлъзгаща се материя за стабилно и безопасно гладенеРазмер: 65х120 смПроизводител: Brabantia,..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика: Торбичка за щипки за пране от Brabantia Голям капацитет - побира до 150 щипки  Карабинер за закачане – лесно се закрепят към сушилник, простор или колан Шнур за затягане на отвора - не позволява щипките да се разсипят при вятър или събаряне Цвят ..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика:Торбичка за щипки за пране от BrabantiaГолям капацитет - побира до 150 щипки Карабинер за закачане – лесно се закрепят към сушилник, простор или коланШнур за затягане на отвора - не позволява щипките да се разсипят при вятър или събарянеЦвят – асортиРазме..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Торбичка за щипки Compact (сив) Торбичка за щипки Compact (сив)
Доставка до 20 дни
Производител: Brabantia
Характеристика:Торбичка за щипки за пране от BrabantiaГолям капацитет - побира до 150 щипки Шнур за затягане на отвора - не позволява щипките да се разсипят при вятър или събарянеЦвят – сивРазмери – 16х17,5х18смМатериал – полиестер устойчив на климатични въздействияПроизводи..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Производител: Brabantia
Характеристика:Торбичка за щипки за пране от BrabantiaГолям капацитет - побира до 150 щипки Шнур за затягане на отвора - не позволява щипките да се разсипят при вятър или събарянеЦвят – черенРазмери – 16х17,5х18смМатериал – полиестер устойчив на климатични въздействияПроизво..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Показани 1 от 12 | 74 (7 Страници)