МЕНЮ
Количка

GB-SAI-02 нож за транжиране 21см

GB-SAI-02 нож за транжиране 21см
GB-SAI-02 нож за транжиране 21см
Hot
GB-SAI-02 нож за транжиране 21см
GB-SAI-02 нож за транжиране 21см
GB-SAI-02 нож за транжиране 21см
385.00 лв.
Без данък: 385.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GB-SAI-02

През 1985г. Комин Ямада си поставя за цел разработката на нов тип ножове без еквивалент. Така се раждат ножовете Global - изработени изцяло от неръждаема стомана с гладки контури, без пластмаси, сглобки и фуги, което осигурява лесно почистване и устойчивост. Те са ергономични, леки и балансирани и съответно подходящи за продължителна работа. Използва се висок клас неръждаема стомана  - CROMOVA 18, патент на фирмата, закалена до твърдост 56-58 HRC. Това, в комбинация с прецизно заточване на няколко етапа, осигурява перфектна режеща способност и прецизна работа. В наши дни гамата се състои от над 80 ножа, допълнени от аксесоари за заточване и съхранение, които са предпочитани от множество професионалисти и любители.

GLOBAL SAI

Самите остриета са заточени до ръб от 12,5 градуса, който е огледално полиран на ръка за изключително дълготрайна острота.

Дръжките, както при всички ножове Global, са кухи и претеглени, имат ергономична опора за палеца за плавно, ефективно движение на рязане и удобен захват.

Седемте точки върху тях представят седемте добродетели на самурайския кодекс на честта: Почтеност, Смелост, Състрадание, Уважение, Честност, Чест и Лоялност.

Global SAI се явява първокласната гама ножове на Global с превъзходни характеристики на рязане и устойчивост на ръбовете.

Нож за транжиране - SAI-02

  • Дължина на острието – 21 см., чукан завършек 
  • Материал - 3-пластова неръждаема стомана CROMOVA-18 SANSO

​Внимание: Не се използва за замразени продукти или кости, за това съществуват специализирани остриета! Всички ножове се мият на ръка с топла вода.Използването на съдомиялна машина, според програма, препарат и нива на хлориране на водата, може да доведе до образуване на упорити петна. В допълнение, ударите на режещия ръб в други прибори и съдове, заради водните струи в машината, го затъпяват и скъсяват интервалите между заточванията.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha