МЕНЮ
Количка

Мисия на Гама Елит

В цял свят се създава огромно разнообразие от предмети, служещи на човека да улесни и подобри начина си на живот, както и начина си на хранене. Произвеждат се продукти свързани с ежедневната употреба, свързани със здравословния начин на хранене, произвеждат се и такива, които граничат с изкуството.

За нас е огромно удоволствие да откриваме най-доброто в световен мащаб и да го предлагаме на българския пазар. Доказателство за това са марките, които представяме: Brabantia – Холандия; Fissler – Германия; Beloinox – Португалия; simplehuman – САЩ; Beka – Германия; Auerhahn – Германия; Justinus – Германия; Jata – Испания; Paderno – Италия; Le Creuset – Франция; Magefesa – Испания; Legnoart – Италия; T&G – Англия; Valira – Испания; Global – Япония, La Cafetiere – Холандия; Peugeot – Франция, Weis – Германия; Cole & Mason –  Англия. 

Асортиментът обхваща високия и среден клас, като се стремим да не попадаме в графата „лошото“ или „съмнително“ качество. Благодарение на добрата връзка с нашите клиенти и желанието ни да удовлетворим техните високи изисквания сме постигнали голямото продуктово разнообразие, което за нас звучи като „Гама Eлит“. Следим всички нови тенденции, технологии и използвани материали в нашата област. Ежегодно допълваме стотици нови артикули в съответствие с динамиката на развиващия се непрестанно свят.

Да бъдем по-близо до нашите клиенти и да дадем възможност на повече хора да имат достъп до продуктите, които предлагаме – ТОВА Е НАШАТА ЦЕЛ.