Оставащи верни на своя стил, Гама Елит отново ще предложи на своите клиенти Качество, Стил и Атмосфера за дома, разположени в 100кв.м. търговска площ в най-новия мол в София "Paradise Center". Обучени специалисти в областта ще консултират посетителите на центъра в магазина и ще отговарят на въпроси, свързани с предлаганите от фирмата продукти на световноизвестни марки, като Fissler, Brabantia, Beka, Le Creuset.

"Paradise Center" е описан като рай на земята.

Първият по рода си лайф-стайл мол отвoри врати на 28 Март 2013г. „Paradise Center”е невероятна комбинация от качествен търговски комплекс и природа, пренесена и запазена в сърцето на столицата. Независимо дали имате нужда от покупки, искате да се разходите през уикенда или просто не ви се стои вкъщи, "Paradise Center" ще бъде новата гореща точка на София.

Наред със задължителните световноизвестни марки, молът ще разполага и със силно развит кът за развлечения и собствен увеселителен парк, където малчуганите могат да се забавляват, а по-големите да си припомнят минали лудории. Освен задължителния фууд корнер, в "Paradise Center" ще можете да се насладите и на по-изискани ресторанти, както и на невероятна гледка.

Март 2013г.