Контакт форма

Гама Елит

Адрес на централен офис

Телефон:

(+359) 2 980 85 85

Факс:

(+359) 2 980 85 85

E-Mail:

info@gamaelit.bg

Историята на Гама Елит
Гама Елит ЕООД е основана през 1998 година от Георги Георгиев на 100 % българско участие. Реализирана е идеята да се разшири съществуващият до момента внос и дистрибуция на качествени продукти за дома и офиса с изграждането на магазинна мрежа в страната.

Компанията се отличава с висок професионализъм, качество на предлаганите продукти и разумни цени. Екипът се състои от млади и амбициозни хора, които се стремят да задоволят изискванията на всеки клиент, максимално да удовлетворят потребностите му и съдействат да направи най-добрия избор.

С течение на годините Гама Елит си извоюва име на коректен, сигурен и ефективен партньор сред доставчици и клиенти. Една от най-успешните марки, представяна от нас на българския пазар е Brabantia – създадена през 1919г. в Холандия. Продуктовият й профил е разнообразен – метални кутии за хляб, метални кошчета за отпадъци от 3 до 60л., маси за гладене, прибори за подготовка на храна, тенджери и тигани с гарантирано качество, оценено в над 90 страни по света.

От Германия представяме няколко утвърдени марки, една от които Fissler. Компанията заема високи позиции в производството на първокласни съдове за готвене, които се открояват с прецизна изработка, високо ниво на полезност, стилен и неповторим дизайн. Всички продукти с марка Fissler правят работата в кухнята по-лесна и увеличават удоволствието от готвеното.

Beka – Повече от 100-годишна традиция и високо качество. От основаването си в Германия през 1899г. от Daniel Braun и Jakob Kemmler, Beka се специализира в производството на висококачествени съдове за подготовка на храна (тенджери, тигани, уок, фондю и др.) и аксесоари за маса с модерно излъчване. Материалите използвани за производството на продуктите Beka гарантират бързо и същевременно вкусно приготвено ястие. Правилното разпределение и запазване на топлината, допринасят за постигането на висок енергоспестяващ ефект. С продуктите на Beka увеличавате своите възможности за приготвяне на желаните ястия. Ергономични и топлоустойчиви дръжки, мерителна скала, стъклени капаци… Beka е помислила за всичко. Развитието и проучването на нови продукти е неспирен процес в компанията. Целите са – разработване на нови материали, иновации и намиране на решения, които ще дадат на клиента възможност да готви всеки ден в продължение на години и то с гарантиран успех.

Justinus Bestecke е немска компания, производител на прибори за хранене и сервиране, отличаващи се с перфектен дизайн и изработени от висококачествени материали.

От Германия представяме още Auerhahn – една от най-старите и известни марки за модни аксесоари за маса. По време на своето 140-годишно съществуване, компанията изгражда отлична репутация, като производител на продукти с изключителна естетика, изработени от неръждаема стомана. Дизайнът на продуктите Аuerhahn оказва влияние върху хората – това е философията на компанията, която показва пряката връзка между емоцията и продукта.

Le Creuset Франция – компания с традиции и качество в производството на емайлирани чугунени съдове за бита, създадена през 1925г. Идеята за Le Creuset възникнала, когато Armand Desaegher (специалист леяр) и Octave Aubecq (експерт по емайлирането) откриват възможността за подобряване гъвкавостта на чугуна, използван за производството на съдове за готвене. Запазване на традицията и автентичността – това е водещият принцип на компанията от нейното създаване. Въпреки, че някои производствени процеси днес са модернизирани, може да сте напълно сигурни, че ръчно изработените съдове на Le Creuset остават непроменени. Те се произвеждат в леярна и всяка част минава през ръцете на 15 квалифицирани занаятчии, за да се осигури безупречен и съвършен вид с последователните качества на автентичността, оригиналността и новаторството. Le Creuset поддържа връзка с наследството и съвременния начин на живот и дава доживотна гаранция на своите продукти.

SimpleHuman САЩ – висококачествени, нестандартни и креативни продукти. Разнообразие от сушилници за чинии, кошчета за отпадъци, аксесоари за баня, създадени да осигурят едно по-ефективно ежедневие!

От 2007г. работим с японската фирма Global, производител на традиционни японски ножове, предлагаща своите продукти в над 65 страни в цял свят. Ножовете са изработени от висококачествена неръждаема стомана. За остриетата е използвана закалена стомана CROMOVA 18, която гарантира запазването на остротата по-дълго, устойчивост на ръжда, петна и корозия.

Всички марки, които предлагаме на българския пазар, може да разгледате в изградената верига магазини Гама Елит в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, както и онлайн в електронния каталог www.shop.gamaelit.bg.


Нови продукти

Най-новите продукти от нашия онлайн магазин

Facebook

© 1998- 2012 Гама Елит

Изработка и поддръжка / iDrago